3 способи швидко заробити додаткові гроші

Буває так, що людина побачила щось на вітрині, але їй не вистачає грошей, щоб купити це. Або раптом захотілося сходити куди-небудь з близькою людиною, відпочити, поїсти піци або відвідати кав’ярню з смачними тістечками. Але бюджет вже розписаний на місяці. Де взяти срочно гроші чи кредит готівкою?
У цій статті мова піде про заробіток додаткових грошей, які доповнять ваше життя новим і цікавим.

Засіб перший: позбудьтеся від зайвих речей.

Напевно у вас є речі, якими не користуєтеся. Але ж вони можуть стати в нагоді друзям, або іншим людям! І ці люди готові заплатити великі гроші.

Ось як можна зв’язатися з потенційними покупцями:

  • через газети. Не у кожного є інтернет, але багато проводять дозвілля за читанням газет.
  • через інтернет. Найпоширеніші сайти – авіто і ebay. Продавайте за розумну ціну (знижуйте десь у два рази), грамотно оформляйте оголошення, і тоді покупець сам знайде вас.
  • через соціальні мережі. Шукайте тематичні групи і барахолки, робіть якісні фото своїх речей і виставляйте на продаж.

Порада: користуйтеся одночасно кількома способами – це підвищить шанс продажу. Ще ви можете взяти кредит готівкою, що дозволить швидко профінансувати новий бізнес. Українські банки охоче дають гроші активним клієнтам, які займаються сучасним бізнесом.

Засіб другий: змайструєте що-небудь своїми руками.

У наш час масового виробництва популярні речі, зроблені своїми руками. Листівки, іграшки, вишивка, картини, шаржі – все, на що вистачить уяви та здібностей. Продавати можна на виставках, місцевих ярмарках. Або ж знову через соціальні мережі і сайти. Можна навіть відкрити свій невеликий місцевий інтернет-магазин. Боріться за кожного клієнта і виконуйте всі його бажання. Порада: запишіть усі свята в календарі і готуйтеся заздалегідь. Готуйте тематичні поробки, їжу, квіти і продавайте.

Не пропусти:   Продвижение сайтов на Западе от агентства «Site Ok» — несколько примеров европейских стран для раскрутки сайта

Засіб третій: фотостоки та фотобанки.

Якщо у вас є талант фотографа, та ще й хороший фотоапарат на додачу, то можете продавати фотографії на фотобанках. Для початку прочитайте на цю тему певні статті, відвідайте блоги популярних стокеров, реєструйтеся на фотобанках і викладайте фотографії. Якщо ви вмієте малювати і розбираєтеся в векторній графіці, то вам також дорога на фотостоки.

Заробляти гроші – це такий же навик, як і інші, наприклад, малювання. Більше завзятості, цілеспрямованості, витримки, і результат не змусить себе чекати. Вдачі вам!