В Україні приймають замовлення на нову 1020-сильну Tesla Model S Plaid

Информация размещена на правах рекламы:

Автосалон Next Car, який торгує в Україні ексклюзивними машинами, оголошує про початок прийому замовлень на тримоторну Tesla Model S Plaid, яка дебютувала у січні 2021 року. Попередня ціна автомобіля в Україні – 151 855 доларів.

Tesla Model S Plaid – це найпотужніша версія електричного ліфтбека Model S. Новинка дебютувала в рамках планового рестайлінгу моделі, під час якого у автомобіля змінився зовнішній декор (на зміну хромованому оздобленню прийшло матове чорне), з’явився новий передній бампер (став більш спортивним), колеса нового дизайну, а всередині прописався новий 17-дюймовий горизонтально орієнтований екран (раніше був інший дисплей, вертикальний), а також штурвал замість керма (втім, доступний він як опція). Ба більше, відбулися зміни і по технічній частині: відтак, електромобіль оснастили новими, більш стійкими до перегріву моторами та тепловим наcосом замість традиційного обігрівача, завдяки чому покращилась динаміка та виріс запах ходу. Аналогічного рестайлінгу зазнав і кросовер Tesla Model X.

Крім вищезазначених змін, Tesla Model S Plaid пропонує поліпшені характеристики — три мотори сумарно розвивають 1020 к.с. потужності, завдяки чому «сотню» автомобіль набирає за 2,1 секунди і прискорюється до 320 км/год. Запас ходу на одному заряді – 624 км за циклом EPA. Для порівняння, звичайна Tesla Model S Long Range (двомоторна) розганяється до 100 км/год за 3,2 секунди та розвиває максимальну швидкість 250 км/год, хоча пробіг у неї й більший – 663 км. Втім, і тут новинка виграє: для тих, кому хочеться купити Model S Plaid, але немає бажання втрачати у запасі ходу, передбачена версія Tesla Model S Plaid + з вражаючою автономністю ходу у 837 км!

Перші поставки Tesla Model S Plaid стартують вже в червні цього року, а ось інших модифікацій доведеться чекати довше. Так, доставки оновленої Tesla Model S Long Range заплановані на жовтень-листопад, а Model S Plaid + вийде ближче до середини 2022 року.

Не пропусти:   Taycan для «цыган»: Mansory представила тюнинг-пакет для электрокара

За більш детальною інформацією звертайтесь в автосалон Next Car, а із самими моделями можна ознайомитися в каталозі на офіційному сайті компанії.

Источник news.infocar.ua