Оновлена Tesla Model 3 2021: вже в Україні

Інформація розміщена на правах реклами:

В Україні з’явився перший екземпляр оновленої версії седана Tesla Model 3. Його привіз столичний автосалон Next Car, який торгує ексклюзивними машинами.

Автомобіль, яка знаходиться в нашій країні – це топовий, найпотужніший варіант Performance. Його імпортували ексклюзивно під замовлення клієнта. Покупцеві такий електрокар обійшовся майже у 72,5 тис. доларів.

Рестайлінгова Tesla Model 3, яка дебютувала восени минулого року і тоді ж відправилася у виробництво, багато в чому відрізняється від попередньої моделі. По-перше, впізнати її можна вже за зміненим зовнішнім виглядом: на зміну хромованому оздобленню кузова прийшов чорний декор, з’явилися колісні диски в новому дизайні, а також оновилися задні ліхтарі. Ба більше, трохи іншим став салон: в машину встановили нову центральну консоль з матовою кришкою відсіку бездротової зарядки для гаджетів, а також нове кермо з металевими вставками в оформленні. Також покращилася звукоізоляція – за рахунок подвійного скління бічних вікон, а в оснащенні прописався електропривод кришки багажника.

Щодо техніки, головним нововведенням стала заміна традиційного обігрівача на тепловий насос – він дозволяє седану витрачати менше енергії та в цілому робить його роботу більш ефективною. На додаток, ємність батареї зросла з 77 до 82 кВт*год. У підсумку, збільшився запас ходу Tesla Model 3: у версії Long Range Dual Motor приріст склав 50 км – до 568 км за циклом EPA, інші версії також отримали більший пробіг, але в трохи меншому вираженні – на 20-25 км. Нарешті, покращилася і динаміка седана. Найпотужніша версія Performance тепер прискорюється від 0 до 60 миль/год (96 км/год) за 3,1 секунди — на 0,1 швидше, ніж раніше.

Не пропусти:   Плохие новости: Aston Martin попрощается с «механикой»

Источник news.infocar.ua