Преміальний DS 7 Crossback в центрі «Президентського кортежа» на вулицях Києва — відчуй себе президентом

Информация размещена на правах рекламы:

Бренд DS Automobiles вкотре доводить, що найкраща реклама автомобіля — це тест-драйв, який в повній мірі розкриває всі його переваги. Але преміальний кросовер заслуговує особливого ставлення. А враховуючи, що Бренд DS Automobiles історично вважається вибором президентів, то і тест-драйв повинен бути дійсно президентським.

DS Automobiles представив кросовер DS 7 Crossback незвичайним способом. Кампанія отримала назву «Президентський тест-драйв», адже Бренд DS Automobiles вже давно вибирають впливові особистості. Так, DS 7 Crossback — є автомобілем нинішнього президента Франції. На ньому Еммануель Маркон пересувався під час своєї інавгурації. DS 5 був офіційним автомобілем попереднього президента Франції Франсуа Олланда, а перший автомобіль Citroen DS 19 (на прізвисько «Богиня» від співзвучного фр. Deesee) вибрав своїм і Шарль де Голль.

16 травня в Києві був помічений «президентський» кортеж в центрі з кросовером DS 7 Crossback. Замість того, щоб рекламувати преміальний кросовер традиційними методами, команда DS Automobiles задалася питанням: «Якщо президенти вибирають DS 7 Crossback, чому б нашим Клієнтам не відчути себе« президентами»? Тому вирішила подарувати їм унікальний досвід тест-драйву.

Отже, як це відбувалося …

Клієнт приходив в автосалон і виїжджав на маршрут, здавалося б, звичайного тест-драйву. Раптово, DS 7 Crossback оточував кортеж з автомобілів охорони, спеціальних автомобілів, які виглядають, як справжні партульні авто, а також відео-операторів. При цьому, рух на дорозі не перекривався, що робило кортеж дійсне європейським. Так DS Automobiles показують, що власникам DS 7 Crossback варто звикати до уваги за кермом преміального кросовера. Все це дає водієві можливість відчути себе не просто важливою персоною, а навіть президентом за кермом DS 7 Crossback.

Кампанія викликала небувалий ажіотаж серед українців. Знімки та відео очевидців з «президентським кортежем» незабаром потрапили в ЗМІ. Українські новинні портали і паблік в соціальних мережах публікували матеріали про цю подію, припускаючи можливий візит Еммануеля Макрона до Києва.

Не пропусти:   Главные автоновости дня: 23 июня 2021

Подивитися мікро-фільм, як проходив «Президентський тест-драйв» можна на офіційному каналі DS Automobiles.

Перебуваючи за кермом автомобілів Бренда DS Automobiles, ви завжди будете почувати себе по-президентськи і незмінно привертати увагу оточуючих. Приходьте на тест-драйв до найближчого дилера і переконайтеся в цьому особисто.

Над проектом працювали: DS Automobiles Ukraine, Mindgineer, InPrime, Promo Pictures.

*Усі зйомки проходили відповідно до санітарних норм і епідеміологічних правил. Під час тест-драйву і проїзду кортежу дотримувалися всіх правил дорожнього руху, маршрути і графіки проїздів узгоджені з місцевими органами правопорядку.

Также советуем вам посмотреть подробный обзор DS 7 Crossback от команды InfoCar.ua:


Источник news.infocar.ua