Кросовер Opel Crossland 2021 в Україні: більше версій, більше оригінальності, менші ціни

Інформація розміщена на правах реклами:

Бренд Opel оголошує про старт продажів оновленого компактного кросовера Opel Crossland. Автомобіль зберіг всі колишні переваги добре відомої моделі Opel Crossland X, але тепер готовий додати нові — новий дизайн, нові технології, нові версії для покупців! Автомобіль вже доступний у дилерів Бренду, будьте першими, хто познайомиться з новинкою.

Кросовер Opel Crossland 2021: фірмовий дизайн Vizor і технологія Grip Control

Разом з моделлю Opel Mokka, оновлений кросовер Opel Crossland став одним з перших носіїв нового фірмового стилю Бренду — зустрічайте «обличчя» Vizor! Нова передня частина Vizor включає в себе широку чорну глянсову вставку з логотіпом- «блискавкою», а також хромовані молдинги, які візуально пов’язують обидві фари воєдино: автомобіль виглядає більшим і вражаючим. Крім того, змінився передній бампер і центральна срібляста вставка, покликана підкреслити характер справжнього SUV-кросовера, готового до труднощів в заради пригод. У задній частині увагу привертають нові тоновані ліхтарі, які ефектно підкреслюють фірмовий дизайн крил, а також масивна чорна глянсова панель на задніх дверях. Нарешті, автомобіль Opel Crossland 2021 отримав повністю оновлений ряд легкосплавних колісних дисків: наприклад, 17-дюймові диски виділяються ефектним чорно-сріблястим забарвленням.

Слідом за зовнішніми змінами, кросовер Opel Crossland 2021 також отримав чимало важливих змін всередині. Так, відтепер для моделі доступна нова мультимедійна система NAVI PRO з 8-дюймовим кольоровим сенсорним екраном, підтримкою технологій Apple CarPlay і Android Auto, штатною навігацією, Bluetooth, парою USB-роз’ємів. Водія і переднього пасажира обов’язково порадують зручні сидіння з сертифікацією AGR, а задні пасажири зможуть вибрати для себе максимально зручну посадку завдяки можливості регулювання другого ряду сидінь вперед/назад в діапазоні 150 мм. До слова: завдяки можливості регулювання сидінь, багажник можна збільшити з 410 до 520 літрів — і це найкращий показник в класі!

Не пропусти:   Кроссовер CS35 Plus обновился

Нарешті, автомобіль отримав систему Grip Control, що дозволяє адаптувати роботу двигуна і трансмісії для подолання різної пересічної місцевості: засніжених доріг, піску і бруду. Разом зі змінами в шасі кросовера, які внесли інженери Opel — наприклад, нові пружини і амортизатори для передньої незалежної підвіски Макферсон, підвищеної точністі рульового управління — все це обіцяє нові емоції та враження за кермом нового Opel Crossland 2021. Автомобіль вже доступний у дилерів Бренду.

Два бензинових двигуна, два типи трансмісій — обирайте будь-який варіант!

Українські покупці можуть вибрати новий Opel Crossland з атмосферним або турбо-мотором, класичною «механікою» або сучасним 6-ступінчастим «автоматом». Кожен знайде для себе відповідний варіант!

Атмосферний 3-циліндровий бензиновий двигун Direct Injection 1,2 пропонує потужність 82 к.с. і крутний момент 118 Нм. Працюючи в парі з 5-ст. МКПП, даний силовий агрегат забезпечує достатні швидкісні можливості: максимальна швидкість 170 км/год, розгін до 100 км/год за 14,5 секунди. При цьому даний силовий агрегат демонструє вражаючу паливну економічність: нормативні витрати палива в місті — всього 5,6 л на 100 км, на трасі – лише 4,2 л на 100 км.

Якщо ви хочете отримати більше динаміки і швидкості, то обирайте мотор Direct Injection Turbo 1,2: потужність 110 к.с. і крутний момент 205 Нм, причому останній доступний вже на 1 750 об/хв. Даний двигун поєднується з 6-ст. АКПП, завдяки чому хороша динаміка — розгін до 100 км/год за 10,9 секунди, максимум 187 км/год — відмінно уживається з простотою управління. При цьому нормативні витрати палива все також радують скромністю: у місті — 5,9 л на 100 км, на трасі – 4,2 л на 100 км.

Не пропусти:   Бюджетный кроссовер Toyota Yaris Cross стала еще дешевле

Розширено вибір комплектацій: тепер три варіанти з різним оснащенням

Крім того, новинка Opel Crossland дає покупцям ще більше можливостей для вибору — три нові комплектації замість минулих двох.

Стартовий варіант Edition пропонує вже все необхідне обладнання для безпеки і комфорту в кожній поїздці: ABS і ESP, розпізнавання дорожніх знаків, попередження про вихід зі своєї смуги руху (контроль рядності), шість подушок безпеки, круїз-контроль, підсилювач керма, 2-зонний клімат-контроль, задні датчики паркування, мультифункціональний кермо зі шкіряним оздобленням, підлокітник для водія, мультимедійна система Radio R 4.0 IntelliLink і 7-дюймовий сенсорний дисплей, підігрів сидінь і підігрів керма, світлодіодні фари Full LED, 2-кольорове забарвлення кузова з чорним дахом. Ціна Opel Crossland 1,2 Direct Injection 82 МКПП Edition – від 499 300 грн, ціна Opel Crossland 1,2 Direct Injection Turbo 110 АКПП Edition – від 608 400 грн.

На рівень вище розташована комплектація Elegance, яка додатково пропонує: датчики паркування спереду, камеру заднього виду, безключовий доступ і запуск двигуна Open&Start, комбіновану обробку салону Sparkle (екошкіра + тканина), сидіння водія з сертифікацією AGR, протитуманні фари, рейлінги сріблястого кольору, 16 -дюймові легкосплавні колісні диски, тд. Ціна Opel Crossland 1,2 Direct Injection Turbo 110 АКПП Elegance – від 640 600 грн.

На вершині модельного ряду нового Opel Crossland розташована версія Ultimate, яка відрізняється наступним: система Grip Control, індивідуальні зсувні сидіння другого ряду, підлокітник для задніх пасажирів, 2-рівнева підлога багажника, комбіноване оздоблення салону Alcantara (замша + екошкіра), мультимедіа NAVI PRO з 8-дюймовим дисплеєм, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, пакет «Park & Go» (контроль «сліпих зон» дзеркал заднього виду, система допомоги при парковці Park Assistant, панорамна камера заднього виду). Ціна Opel Crossland 2021 1,2 Direct Injection Turbo 110 АКПП Ultimate – від 696 800 грн.

Не пропусти:   Ford Mustang Mach 1: 40 лет простоя, а работает как часы

Детальніше з технічними характеристиками і комплектаціями Opel Crossland можна ознайомитися в нашому каталозі. Оформляйте передзамовлення прямо зараз.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

Источник news.infocar.ua